Harta spre "comoara" Cotroceni: judetele-cheie care ar putea decide noul presedinte

Batalia pentru castigarea turului II al alegerilor prezidentiale ar putea fi decisa nu doar de voturile venite dinspre candidatii care au pierdut in turul I, precum Crin Antonescu sau Vadim Tudor, ci si de strategiile pe care partidele ce ii sustin pe Traian Basescu si Mircea Geoana le vor aplica in sustinerea candidatului lor.

4 afișări
Imaginea articolului Harta spre "comoara" Cotroceni: judetele-cheie care ar putea decide noul presedinte

Harta spre "comoara" Cotroceni: judetele-cheie care ar putea decide noul presedinte

Zonele in care scorul a fost unul foarte strans pe 22 noiembrie sau unde a fost obtinut un alt scor decat la parlamentarele de anul trecut ar putea decide soarta scrutinului. In multe dintre aceste judete lupta se anunta "corp la corp", la propriu. Primele incidente au aparut deja.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici