Henri Coandă, cartierul fantomă al ANL

Peste 1.100 de vile ar fi trebuit finalizate în urmă cu şase ani într-un cartier din nordul Capitalei, realizat de Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Astăzi ansamblul rezidenţial arată de parcă ar fi fost lovit de tsunami, fără drumuri şi utilităţi şi cu majoritatea caselor neterminate.

11 afișări
Imaginea articolului Henri Coandă, cartierul fantomă al ANL

Henri Coandă, cartierul fantomă al ANL

Drumul către cartierul ANL "Henri Coandă" este cunoscut doar locuitorilor. Nici măcar taximetriştii din Capitală nu ştiu exact cum se ajunge acolo. În partea de nord a Capitalei, în zona complexului Sere Pipera - Aeroportul Băneasa - Comuna Voluntari, pe 119 hectare de teren, în una dintre cele mai râvnite zone ale Bucureştiului, se întinde poate cel mai cunoscut proiect rezidenţial al ANL.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici