Hotelierii vor să se cazeze doar în centru

25% din cererea de terenuri centrale în Capitală este destinată hotelurilor. Vizibilitatea şi accesibilitatea sunt imperativele dezvoltatorilor.

1 afișare
Imaginea articolului Hotelierii vor să se cazeze doar în centru

Hotelierii vor să se cazeze doar în centru

Până de curând, segmentul hotelier era, alături de logistică, unul dintre cele două sectoare uşor subdezvoltate ale pieţei imobiliare autohtone - cel puţin în comparaţie cu evoluţia fulminantă înregistrată pe rezidenţial, birouri şi retail. Aşa se face că, în ultimii ani, tranzacţiile cu hoteluri au fost puţine ca număr şi destul de reduse ca volum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici