Hotie cu ordin de la Guvern

Guvernul Romaniei calca inca o data in picioare principiile statului de drept si drepturile cetatenilor sai prin manevrele birocratice pe care le intreprinde.Taxa triplata intra in vigoare abia pe 15 decembrie, dar Executivul urmareste impiedicarea cetatenilor care au adus deja masinile in Romania sa le inmatriculeze, pentru a-i obliga pe nedrept la plata noii taxe.

8 afișări
Imaginea articolului Hotie cu ordin de la Guvern

Hotie cu ordin de la Guvern

In Romania, o lege se aplica din momentul intrarii sale in vigoare, fiind strict interzisa aplicarea efectelor sale mai devreme. Guvernul insa obliga oamenii sa plateasca anticipat o taxa care nu exista pana la 15 decembrie, din moment ce le refuza serviciul public de a inmatricula masinile deja aduse.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici