I-a ospatat cu 'poale-n brau'

Romanii au de ieri un nou conducator al Bisericii Ortodoxe. Prea Fericitul Parinte Daniel a fost inscaunat, la Catedrala Patriarhala, in cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat presedintele Traian Basescu, alaturi de toti ceilalti inalti demnitari. Oaspetii au fost poftiti apoi la o masa romaneasca impresionanta.

6 afișări
Imaginea articolului I-a ospatat cu 'poale-n brau'

I-a ospatat cu 'poale-n brau'

Peste 1.000 de persoane au urcat ieri Dealul Mitropoliei, ca sa asiste la ceremonia de intronizare a Patriarhului Daniel. Pentru ca accesul in biserica a fost interzis, credinciosii au urmarit slujba pe ecrane uriase. La ceremonie au participat, pe langa presedintele Basescu, mai toate oficialitatile statului, precum si 30 de delegatii din strainatate. Dupa incheierea ceremoniei, preotii si ceilalti oaspeti speciali au fost invitati la o masa cu specific romanesc, organizata de Patriarhie la Palatul Patriarhiei, departe de privirile indiscrete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici