I-a pus pumnul în gură şi lui Dinescu

Traian Băsescu nu i-a permis poetului Mircea Dinescu să ia şi el cuvântul la un miting electoral, organizat sâmbătă seara, lângă conacul său de la Cetate, din judeţul Dolj.

3 afișări
Imaginea articolului I-a pus pumnul în gură şi lui Dinescu

I-a pus pumnul în gură şi lui Dinescu

"Mircea Dinescu vorbeşte în fiecare zi, pe toate televiziunile, dar, de această dată, eu, la un miting organizat pentru mine, nu îl las să ia cuvântul", le-a spus Băsescu participanţilor, în momentul în care Mircea Dinescu se urcase pe scenă, alături de el şi încerca să spună câteva cuvinte, după ce primarul Craiovei, Antonie Solomon, îl citase, încât încercarea lui Dinescu era, de fapt, un fel de drept la replică.


Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici