I-am votat, dar au!

Ministrii Cabinetului Boc si-au declarat averile si le-au postat pe site-ul Guvernului. Din mentiunile facute pe proprie raspun­dere rezulta ca, in afara de doi-trei mai saracuti, majoritatea ministrilor au adunat proprietati valoroase, constand in case si terenuri.

1 afișare
Imaginea articolului I-am votat, dar au!

I-am votat, dar au!

Au pus si banuti deoparte in banci sau au investit in firme si obiecte de arta, iar doamnele ministru sau nevestele membrilor Cabinetului au colectii de mii si zeci de mii de euro de bijuterii. Corec­titudinea declaratiilor de avere ale membrilor Executivului poate fi verificata de Agentia Nationala de Integritate. Cel mai saracut pare chiar premierul Boc.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici