Iadul de la Maternitatea Giuleşti. Bebeluşii ucişi au fost topiţi de vii la peste 100 de grade Celsius

Cei trei bebeluşi care au decedat imediat după producerea incendiului de la Maternitatea Giuleşti nu au murit arşi, ci din pricina fumului gros, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

7 afișări
Imaginea articolului Iadul de la Maternitatea Giuleşti. Bebeluşii ucişi au fost topiţi de vii la peste 100 de grade Celsius

Iadul de la Maternitatea Giuleşti. Bebeluşii ucişi au fost topiţi de vii la peste 100 de grade Celsius

Un al patrulea bebeluş a decedat în cursul nopţii, iar necropsia cadavrului său va avea loc în această dimineaţă. Cauza decesului primilor trei bebeluşi a fost stabilită, în cazul primului dintre ei fiind vorba de o intoxicaţie acută cu funingine, iar ceilalţi doi au suferit o intoxicaţie acută cardiacă, combinată cu lipsa de oxigen. Alţi şapte bebeluşi se află în stare gravă internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Grigore Alexandrescu.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici