Iată ce a făcut Andreea Bălan în Mexic!

Luna trecută, Andreea Bălan a primit un cadou exotic din partea unei bune prietene de la vestitul concurs de dans “Dancing Around the World”. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Andreea a îmbrăcat costumul de baie şi a făcut plajă, într-una din cele mai luxoase staţiuni din Mexic, la Acapulco.

1 afișare
Imaginea articolului Iată ce a făcut Andreea Bălan în Mexic!

Iată ce a făcut Andreea Bălan în Mexic!

Pentru că au fost extrem de apreciaţi în Mexic, de către echipa tehnică de la “Dancing Around the World”, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge au primit cadou, din partea producătorilor, o vacanţă de câteva zile, în exoticul oraş Acapulco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici