Idei de afaceri, inspirate de nunta secolului. Cum arată pizza regală

Nunta regală care urmează să aibă loc mâine, în capitala londoneză, a reprezentat o adevarată sursă de inspiraţie şi de profit, totodată, pentru comercianţii englezi. Însuşi premierul britanic, David Cameron, a declarat săptămâna trecută în presa internaţională că speră ca marele eveniment să dea un imbold economiei Angliei, potrivit www.incont.ro.

11 afișări
Imaginea articolului Idei de afaceri, inspirate de nunta secolului. Cum arată pizza regală

Idei de afaceri, inspirate de nunta secolului. Cum arata pizza si berea regale (Imagine: www.incont.ro)

Iata care sunt cele mai ciudate si interesante produse comercializate pe piata, legata de casatoria printului William cu aleasa lui, Catherine Middleton.

Pizza regala

Cineva destul de "ingenios" s-a gândit că pizza nu poate lipsi din meniul unei căsătorii regale. Aşa că a creat o astfel de "delicatesă", care îi infăţişează pe prinţul William şi Kate Middleton, în costume de nuntă. Pizza a fost denumită cu numele celor doi îndrăgostiţi. Ea nu a fost însă inclusă într-un meniu, ci poate fi realizată, la comandă, pentru suma de 500 de lire sterline. Dat fiind preţul destul de piperat, este mai mult decât evident faptul că a reprezentat doar o sursă de publicitate pe bloguri.

Frigiderul regal - pentru ca dragostea lui Will şi Kate să dureze

Intenţionezi să-ţi cumperi un nou frigider? Iată unul personalizat cu fotografia cuplului princiar, produs de GE şi distribuit de compania GDHA.

"Dupa cum ne asteptăm, nunta regală a captivat întregul Regat, aşa că oamenii n-au fost surprinşi să vadă că cineva s-a gândit să produca un frigider comemorativ", a spus directorul comercial al GE, David Garden.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici