Ieşirea din criză, poveste cu final necunoscut

În ultimul an şi jumătate economia românească a cunoscut o ajustare severă şi necesară, la capătul unei perioade de boom care a culminat cu o fază a excesului în zona de creditare şi consum.

6 afișări
Imaginea articolului Ieşirea din criză, poveste cu final necunoscut

Ieşirea din criză, poveste cu final necunoscut

Spargerea balonului imobiliar, retragerea capitalului plasat pe termen scurt, griparea creditării, restrângerea cererii pe piaţa europeană, cu impact asupra exporturilor, şi pasul înapoi făcut de un consumator îndatorat au fost simptomele principale ale declanşării crizei în România.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici