Ileana Lazariuc este in Romania

Ileana Lazariuc a venit acum cateva zile in Romania, insotita de iubitul ei, Ion Ion Tiriac. Vedeta, insarcinata in luna a sasea, si-a vizitat prietenele, pe Rocsana Marcu si pe Lili Sandu, dar si mama, pe Anastasia Lazariuc. Mai intai, Ileana s-a oprit la noua vila din Bucuresti a Rocsanei Marcu. Aici s-a intalnit si cu Lili Sandu si au stat de vorba cateva ore, ca in vremurile bune. Rocsana si Ileana au, de acum, si mai multe in comun: prima e proaspata mamica, iar cea de-a doua va aduce pe lume un baietel, in martie 2008.

1 afișare
Imaginea articolului Ileana Lazariuc este in Romania

Ileana Lazariuc este in Romania

Apoi, Ileana, insotita de Ion Ion Tiriac, au fost in vizita la 'soacra mica'. Pentru ca Sarbatorile o vor gasi la Paris, alaturi de Ion Ion, Ileana i-a lasat mamei sale in avans un cadou de Mos Craciun. 'Ileana mi-a facut o surpriza. M-am bucurat sa ii vad pe amandoi atat de fericiti. Le doresc sa le fie bine. Ce poate fi mai frumos pentru fiica mea la 25 de ani decat sa daruiasca o viata? Arata foarte bine si nu s-a ingrasat foarte mult. O sa merg la ea si eu, dar mai incolo?', ne-a spus Anastasia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici