Ileana Lazariuc nu mai vrea să se dezbrace!

Traiul alături de miliardari cere sacrificii. Asta a simţit chiar pe pielea ei Ileana Lazariuc. Aşchia nu sare departe de trunchi Marcel Pavel îşi lansează sora în muzică.

1 afișare
Imaginea articolului Ileana Lazariuc nu mai vrea să se dezbrace!

Ileana Lazariuc nu mai vrea să se dezbrace!

Frumoasa basarabeancă este acum femeie serioasă, aşteaptă un copil, primul nepot al magnatului Ion Ţiriac. După un lung drum plin de certuri şi despărţiri, Ileana a reuşit să-l cucerească definitiv pe Ion Ion Ţiriac şi să fie acceptată, într-un final, de socrul mare. Şi cum de fiecare dată câştigi ceva şi pierzi ceva, Ileana trebuie să se facă femeie de casă şi să nu mai pozeze goală. De acum înainte, viitoarea doamnă Ţiriac se va ocupa doar de familie şi cam atât.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici