Ileana Lazariuc stă acasă cu copilul, iar Ion Ion Ţiriac se distrează prin cluburile bucureştene

Miercuri seară, în club Fratelli din Capitală, a avut loc lansarea unui nou model de lux al maşinii Jaguar. Evenimentul a stârnit forfotă mare printre vedetele din Capitală, care, cu mic cu mare, s-au prezenat în clubul cu pricina.

1 afișare
Imaginea articolului Ileana Lazariuc stă acasă cu copilul, iar Ion Ion Ţiriac se distrează prin cluburile bucureştene

Ileana Lazariuc stă acasă cu copilul, iar Ion Ion Ţiriac se distrează prin cluburile bucureştene

Printre invitaţi s-au numărat bărbaţii Ţiriac, Ileana Pescariu, Călin Goia de la Voltaj, Bogdan Stelea cu soţia sa, Mirela Popa, şi multe alte personalităţi. Surpriza evenimentului a fost apariţia lui Ion Ion Ţiriac, care şi-a lăsat viitoarea soţie singură la Paris.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici