Ileana si Ion Ion, iubire la Paris

Departe de tirurile presei din Romania, Ileana Lazariuc invata sa rosteasca impreuna cu iubitul ei, Ion Ion Tiriac, 'Je t′aime', unde altundeva decat la Paris, orasul dragostei.

1 afișare
Imaginea articolului Ileana si Ion Ion, iubire la Paris

Ileana si Ion Ion, iubire la Paris

Cei doi indragostiti au ales sa se ascunda de presa din Romania, pentru o perioada mai lunga de timp, tocmai la Paris.Ileana sustine ca in sfarsit si-a gasit linistea: 'Sunt fericita si linistita. De ce n-as fi? Sunt tanara si sanatoasa'. Frumoasa bruneta recunoaste ca, de dragul iubirii, a fost capabila sa treaca peste greselile omului de langa ea. 'Sunt iertatoare. Daca iubesti cu adevarat, poti sa treci peste multe. E adevarat, adesea ierti, insa nu uiti. Eu am iertat si ma simt impacata'.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici