Ilegalistii Emil si Traian

Desi pare incredibil, primul guvern de dupa '89 condus de un profesor de Drept Consti­tutional este si cam­pio­nul Ordonantelor de Ur­genta emise si declarate ne­consti­tutionale.

12 afișări
Imaginea articolului Ilegalistii Emil si Traian

Ilegalistii Emil si Traian

Patru ase­menea acte normative, emise in ul­timele 10 luni, au fost inva­lidate de Curte, iar un altul, care vizeaza legea uni­ca a pensiilor, va avea pro­babil aceeasi soarta, daca Gu­vernul Boc II mai apuca sa si-l asume. De obicei, pentru a se pune la adapost, actualul premier aplica o smecherie invatata de la mentorul sau, Traian Ba­sescu.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici