Iliescu - „căutat“ din nou pentru morţii Revoluţiei şi Mineriadelor

Un nou episod de huiduieli şi acuzaţii s-a înregistrat, ieri, la adresa celui care a confiscat România împreună cu acoliţii săi kaghebisto-comunişti după evenimentele din ‘89, unicul şi eternul Iliescu, varianta românească şi încă în viaţă a tovarăşului său împăiat care zace în Piaţa Roşie de la Moscova.

7 afișări
Imaginea articolului Iliescu - „căutat“ din nou pentru morţii Revoluţiei şi Mineriadelor

Iliescu - „căutat“ din nou pentru morţii Revoluţiei şi Mineriadelor

Cu ocazia lansării volumului "După 20 de ani - 1989 an de cotitură în istoria naţională şi în viaţa internaţională", al cărui autor este chiar Ilici Iliescu, cel care s-a urcat la putere pe cadavrele morţilor revoluţiei, un tânăr din mulţime i-a reproşat faptul că mai bine ar sta la puşcărie pentru crimele la care a fost părtaş sau măcar să aibă decenţa de a nu se mai afişa public, decât să lanseze cărţi despre Revoluţie.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici