Impozitele pe case şi maşini, amenzile şi taxele locale cresc cu 20%. Vezi aici lista majorărilor

Ministrul de Finanţe Gheor­ghe Pogea confirma pentru Mediafax hotărârea şi declara că măsura trebuia luată. În foame de bani, autorităţile locale vor avea aşadar la dispoziţie o marjă de 20 de procente pentru a creşte taxele locale.

5 afișări
Imaginea articolului Impozitele pe case şi maşini, amenzile şi taxele locale cresc cu 20%. Vezi aici lista majorărilor

Impozitele pe case şi maşini, amenzile şi taxele locale cresc cu 20%. Vezi aici lista majorărilor

Hotărârea se ia la nivel zonal. Gândul a încercat să afle cine va creşte birurile. În Capitală, am primit un răspuns ambiguu, viceprimarul Mircea Raicu spune că „pentru populaţie, taxele şi impozitele vor creşte probabil cu valoarea minimă. Îmi este greu să vă spun acum care va fi ea“. Am încercat în schimb noi să facem un calcul, îl puteţi parcurge mai jos. Dacă nu sunteţi din Bucureşti, puteţi găsi aici răspunsul la întrebarea legată de creşterea taxelor pusă mai multor primari din ţară.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici