In cautarea suveranitatii pierdute

Un jurnalist al agentiei de stiri Reuters si-a pus o intrebare simpla: oare cati bani trebuie sa imprumute Romania pana la sfarsitul anului 2010? Rezultatul calculului facut de expertii de la Reuters sugereaza suma de 19 miliarde de Euro.

3 afișări

Romania se apropie rapid de o situatie in care deservirea datoriei publice curente va reprezenta o problema substantiala si foarte dificil de rezolvat fara sacrificii serioase din partea populatiei. Cu toate acestea, problema principala nu consta in dimensiunea datoriei publice, ci in modul in care aceasta va fi utilizata.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromania.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici