În pericol!

Dică va pierde cel mai proabil primul "11" în urma prestaţiilor lamentabile din ultima perioadă, iar la iarnă Becali îl va vinde. Deşi n-a mai evoluat ca mijlocaş central, ca în meciul cu Arsenal, Nicolae Dică a făcut o partidă foarte slabă şi la Sevilla. Folosit ca al doilea atacant, în spatele lui Iacob, exact rolul pe care îl avea şi în trupa lui Olăroiu, cînd era golgeterul formaţiei, Dicanio a fost inexistent în prima repriză, jucînd mai mereu cu spatele la poartă.

1 afișare
Imaginea articolului În pericol!

În pericol!

Randamentul său scăzut din ultima perioadă, dar mai ales faptul că nu este un jucător pe placul lui Becali, care îl acuză că frînează jocul echipei, l-ar putea costa chiar postul de titular în viitoarele meciuri. Un exemplu în acest sens este colegul său din linia de atac, Neaga, care a început ca titular sezonul, însă a ajuns pe bancă tocmai pentru că evoluţiile lui n-au fost foarte bune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici