În ţara manelelor, s-a inventat şpaga pe rock

La scurt timp după ce a susţinut concertul din 16 mai de la Bucureşti, în faţa unui public record, de peste 60.000 de persoane, trupa AC/DC s-a trezit, timp de câteva ore, în imposibilitatea de a ieşi din ţară prin vama Nădlac.

6 afișări
Imaginea articolului În ţara manelelor, s-a inventat şpaga pe rock

În ţara manelelor, s-a inventat şpaga pe rock

Cele câteva zeci de camioane ale trupei nu au fost oprite de fanii români care şi-au dorit un bis, ci de oficialii români de la Drumuri şi Poduri care le-au prezentat un cover după piesa "Moneytalks" ("Banii Vorbesc") adică le-au cerut şpagă 1.500 de euro pentru a-i lăsa să plece din România.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici