În toată ţara plouă cu apartamente ieftine

După ce, în ultimii ani, pe piaţa imobiliară din România s-a dezvoltat o bulă speculativă de proporţii, care a cauzat creşterea preţurilor apartamentelor până la valori cu totul exagerate, începând cu ultimele luni ale anului trecut, agenţii imobiliari au început să admită că preţurile cerute erau mult prea mari.

1 afișare
Imaginea articolului În toată ţara plouă cu apartamente ieftine

În toată ţara plouă cu apartamente ieftine

O analiză recentă asupra segmentului rezidenţial, realizată de imobiliare.ro, indică scăderi importante ale preţurilor cerute de vânzători, pentru apartamentele din toată ţara. "Tendinţa generală de scădere a preţurilor observată încă din a doua jumătate a anului trecut continuă într-un ritm accelerat în special în Capitală, dar şi în celelalte mari oraşe din ţară", se arată în comunicatul emis ieri.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici