În vacanţă cu familia Mutu

Internaţionalul român Adrian Mutu a lăsat deoparte problemele fotbalistice şi s-a bucurat de o binemeritată vacanţă alături de familie. Internaţionalul român a ales ca destinaţie un loc preferat de florentini şi milanezi, unde muntele se îmbină cu marea, coasta Toscaniei, pe plaja din Marina din Pietrasanta.

4 afișări
Imaginea articolului În vacanţă cu familia Mutu

În vacanţă cu familia Mutu

Prezenţa copiilor săi, Adriana şi Mario, l-a făcut pe Adrian Mutu să se simtă în al nouălea cer. În tot acest timp, fotba-listul n-a lăsat-o deloc din braţe pe micuţa Adriana, cu care a înotat în piscină şi alături de care a stat pe şezlong la plajă.Nici Mario nu a fost neglijat de tatăl său, dar nici de Consuelo, care se poartă cu el la fel de drăgăstos ca şi cu fetiţele sale, de altfel ea declarând de nenumărate ori că şi-ar dori ca băiatul să facă parte din familia lor.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici