În vremuri de criză, profitul Bisericii Ortodoxe Române se măsoară în milioane de euro

Companiile au fost forţate de criză să îşi reducă cheltuielile, unele au intrat în faliment, instituţiile statului au redus personalul şi au tăiat din salarii, mulţi români au fără loc de muncă.

81 afișări
Imaginea articolului În vremuri de criză, profitul Bisericii Ortodoxe Române se măsoară în milioane de euro

În vremuri de criză, profitul Bisericii Ortodoxe Române se măsoară în milioane de euro

Biserica Ortodoxa Română are însă profit şi în recesiune. Culmea, din cotizaţii, taxe sau donaţii ale aceloraşi români sărăciţi de criză. Cei care cred că Biserica nu adună sume mari se înşală, în unele cazuri mitropoliile sau arhiepiscopiile au profituri de milioane de euro.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici