Inalt Prea Securistul Arhiepiscop Pimen

Inalt Prea Sfintitul Pimen Zainea, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, ingroasa, de ieri, randul fostilor colaboratori ai Securitatii cu patalama de la CNSAS.

1 afișare
Imaginea articolului Inalt Prea Securistul Arhiepiscop Pimen

Inalt Prea Securistul Arhiepiscop Pimen

Cu un vot strans, Colegiul CNSAS a decis ca IPS Pimen a facut politie politica, furnizand, inca din anii ‘70, informatii mai intai pentru Securitate, cu numele de cod „Sidorovici”, apoi pentru Directia de Informatii Externe, pentru care semna „Petru”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici