Incarcatorul din oala cu ciorba nu are legatura cu atacul de la casa de schimb

Incarcatorul gasit de anchetatori in oala cu ciorba, in timpul uneia dintre perchezitiile efectuate la domiciliul prietenei lui Serghei Gribenco, nu are nici o legatura cu dublul asasinat comis la casa de schimb valutar din Brasov. Analizele de laborator efectuate asupra acestui incarcator nu au evidentiat indicii care sa il plaseze la locul atentatului. Oficial, aceste concluzii ale raportului de expertiza urmeaza sa fie atasate la dosarul cauzei in timpul acestei saptamâni.

1 afișare
Imaginea articolului Incarcatorul din oala cu ciorba nu are legatura cu atacul de la casa de schimb

Incarcatorul din oala cu ciorba nu are legatura cu atacul de la casa de schimb

Surse judiciare au declarat, in exclusivitate pentru “Gardianul”, ca informatiile culese din teren, precum si activitatile informativ-operative derulate in cauza il plaseaza pe Serghei Gribenco in interiorul planului pus la cale de atacatori. “Exista indicii ca Gribenco a fost implicat in acest atac, insa pâna la acest moment nu au fost stabilite cu certitudine rolul sau in aceasta operatiune si nici gradul sau de implicare”, au conchis surse din interiorul echipei de ancheta.


Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici