Incognito: îţi mai dă banca bani dacă eşti bugetar?

Anunţul de tăiere a salariilor i-a transformat pe bugetari în clienţi indezirabili pentru bănci. Reporterul RL a încercat, incognito, să obţină un credit de nevoi personale. "Dosarul dumneavoastră va fi privit cu mai multă atenţie", a fost răspunsul. Cât despre rata maximă: nu mai mult de 50 de euro.

6 afișări
Imaginea articolului Incognito: îţi mai dă banca  bani dacă eşti bugetar?

Incognito: îţi mai dă banca bani dacă eşti bugetar?

"Vă daţi seama, fiind bugetar, dosarul dumneavostră va fi privit cu mai multă atenţie." Acesta este doar unul dintre răspunsurile elegante pe care le-am primit de la un angajat al unei bănci locale în încercarea noastră de a contracta un credit. Îmbrăcat în hainele unui bugetar cu studii medii angajat de trei ani la ANAF pe un salariu de 1.400 de lei abia redus luna trecută, căsătorit şi cu o garsonieră în proprietate, am constatat pe propria

piele cum angajaţii statului au "decăzut" deja în ochii băncilor chiar înainte de a fi afectaţi de măsurile drastice anunţate de preşedintele ţării.


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici