Increngatura intereselor portocalii

Conventia Nationala din 15 mai, in urma careia pedelistii isi vor re­confirma sau vor ale­ge noul lider, nu va aduce nimic nou la varful si la baza PDL. Probabil ca Emil Boc, sustinut de seful suprem de la Cotroceni, va obtine un nou mandat de presedinte al partidului.

14 afișări
Imaginea articolului Increngatura intereselor portocalii

Increngatura intereselor portocalii

Chiar daca majoritatea membrilor ar dori o schimbare la varful PDL, jocurile de culise, duplicitatea liderilor locali, dependenti de fondurile guvernamentale, vor inclina balanta in favoarea lui Boc. Blaga va accepta cu zambetul pe buze infrangerea, in contextul in care nu are alta varianta.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici