Interceptările telefonice ale poliţiştilor şpăgari

Mafia permiselor auto obţinute fraudulos în Argeş era alimentată cu mii de euro, dar şi cu miei, brânză şi pastramă. Datele din dosarul poliţiştilor şpăgari din Argeş scot la iveală că mulţi aspiranţi la obţinerea permisului de conducere abia ştiau alfabetul.

1 afișare
Imaginea articolului Interceptările telefonice ale poliţiştilor şpăgari

Interceptările telefonice ale poliţiştilor şpăgari

Ancheta privind obţinerea frauduloasă a peste 3.000 de permise auto în Argeş a dus la trimiterea în judecată a 28 de persoane. Printre aceştia se numără şeful de la Permise Auto Argeş, comisarul-şef Gheorghe Vlăsceanu, dar şi adjunctul său, comisarul-şef Vasile Voinea. Acuzaţi de luare de mită, cei doi ofiţeri superiori luau, conform DNA, şpăgi de ordinul miilor de euro pentru a facilita obţinerea unui permis de conducere. Se mulţumeau uneori şi cu un miel, pastramă sau o bucată de brânză. Candidaţilor li se dădeau chestionarele de la „sală“ bifate corect, iar la traseu - fie nu mai erau chemaţi, fie conduceau câţiva metri şi obţineau permisul auto.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici