Interviu in exclusivitate cu Jim Carrey

James Eugene Redmond Carrey, cunoscut ca Jim Carrey, s-a nascut la Newmarket (Otawa-Canada) pe 17 ianuarie 1962. Fiul lui Percy si Kathleen Carrey, Jim are trei frati mai mari: John, Patricia si Rita.

1 afișare
Imaginea articolului Interviu in exclusivitate cu Jim Carrey

Interviu in exclusivitate cu Jim Carrey

Jim Carrey isi incepe cariera de comediant la 10 ani, cind isi trimite curriculum vitae la The Carol Burnett Show. Debutul in cinema are loc in 1983 cu:”Introducing...Janet”. Gratie surprinzatoarei sale expresivitati, Jim „Rubber Face” Carrey s-a afirmat in cea de-a doua jumatate a anilor 90, ajungind la cistiguri de 35 milioane de dolari pe film.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici