Investiţiile în bijuterii, accesorii pentru piaţa neagră

Piaţa legală a bijuteriilor din România se confruntă în prezent cu o scădere semnificativă a vânzărilor compartiv cu anii trecuţi, deşi am fi tentaţi să estimăm o creştere în condiţiile în care se caută metode tot mai sigure de investiţii, iar piaţa bijuteriilor ar fi putut reprezenta un astfel de refugiu.

5 afișări
Imaginea articolului Investiţiile în bijuterii, accesorii pentru piaţa neagră

Investiţiile în bijuterii, accesorii pentru piaţa neagră

''Ceea ce se poate constata în acest moment în România, este faptul că nu mai putem vorbi de o creştere majoră a investiţiilor în bijuterii. Înregistrăm în prezent o scădere faţă de anii trecuţi'', a declarat pentru Curierul Naţional Heinz Karl, preşedintele Patronatului Bijuteriilor în România (PBR).Situaţia actuală de pe piaţa bijuteriilor este foarte mult influenţată de politica fiscală din România, care în lipsa unor măsuri eficiente şi ajutătoare va stimula şi mai mult piaţa subterană a bijuteriilor.


Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici