Ioan Niculae, cu cutitul la os

Magnatul a fost silit sa vanda ASIROM, din cauza datoriilor celorlalte firme pe care le controleaza.

1 afișare
Imaginea articolului Ioan Niculae, cu cutitul la os

Ioan Niculae, cu cutitul la os

Chiar daca nu recunoaste, fostul ofiter de Securitate Ioan Niculae a fost nevoit sa bata palma cu austriecii de la Vienna Insurance Group si sa vanda ASIROM, pentru a salva ce se mai poate din combinatele de ingrasaminte chimice si investitiile din domeniul agricol. Negocierile dintre reprezentantii Vienna Insurance Group si magnatul zimnicean dateaza de aproximativ trei ani. N-au fost singurele. ASIROM a inregistrat pierderi importante in 2004 - 2005 si doar 14 milioane de euro profit brut in 2006, ajungand foarte aproape de marja de insolvabilitate. Ceea ce ar fi dus societatea de asigurari la un faliment de rasunet - cel putin european.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici