ION ILIESCU: „A APĂRUT ACEASTĂ IDEE DE TERORIŞTI. DRACU ŞTIE CINE ERAU“

Aproape 30% din victimele de la Revoluţie erau oameni în uniformă. Cine i-a împuşcat e o întrebare care nu are nici astăzi răspuns. Vezi joi la PRO Tv şi citeşte astăzi în Gândultrei cazuri în care militarii s-au împuşcat între ei.

7 afișări
Imaginea articolului ION ILIESCU: „A APĂRUT ACEASTĂ IDEE DE TERORIŞTI. DRACU ŞTIE CINE ERAU“

ION ILIESCU: „A APĂRUT ACEASTĂ IDEE DE TERORIŞTI. DRACU ŞTIE CINE ERAU“

În dimineaţa zilei de 23 decembrie, 82 de soldaţi din Câmpina ajung, dintr-un ordin al Ministerului Apărării, la Otopeni, să întărească paza aeroportului. Noaptea, la televiziune se spusese că teroriştii vor ataca Otopeniul. Aşa că cei care apărau deja aeroportul trag şi omoară pe loc 40 de tineri nevinovaţi. Ion Iliescu, personaj central al Revoluţiei, a declarat că habar n-are de unde a apărut psihoza teroriştilor: "A apărut această idee de terorişti. Dracu' ştie cine erau ăştia."

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici