Ion Iliescu atacă „Sfârşitul Ceauşeştilor“

Cartea lui Grigore Cartianu, care va fi lansată astăzi, la ora 13.00, în cadrul Târgului Bookfest, are ca principal concurent volumul lui Ion Iliescu, „După 20 de ani“, care va fi lansat mâine. Campaniile ziarului „Adevărul“, „Sfârşitul Ceauşeştilor“ şi „Misterele Revoluţiei“, l-au deranjat pe Ion Iliescu, care le-a catalogat drept „o diversiune pur şi simplu“.

141 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu atacă „Sfârşitul Ceauşeştilor“

Ion Iliescu atacă „Sfârşitul Ceauşeştilor“

Declaraţia fostului preşedinte al României a fost făcută cu o zi înainte de lansarea cărţii lui Grigore Cartianu, "Sfârşitul Ceauşeştilor" (Editura Adevărul Holding). Şi Ion Iliescu a pregătit un volum dedicat Revoluţiei, "După 20 de ani - 1989 - an de cotitură în istoria naţională şi în viaţa internaţională", care va fi lansat de Editura Semne joi, la ora 12.00, la Târgul de Carte Bookfest de la Romexpo, din Bucureşti.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici