Ion Iliescu - „neuronul din cur“?

Ion Iliescu este „stâlpul stângii româneşti“, după cum a afirmat ieri Mircea Geoană, prostălăul stângii româneşti devenit hagiograful celui care l-a botezat atât de generos.Mai pragmatic în definiţii pe seama lui Ion Iliescu, doctorul Sorin Oprescu a afirmat cu altă ocazie că Iliescu este „scheletul din debaraua PSD“, revenind apoi imediat şi afirmând tranşant că este convins că Iliescu poate conduce România şi închis în debara.

1 afișare
Imaginea articolului Ion Iliescu - „neuronul din cur“?

Ion Iliescu - „neuronul din cur“?

Imaginile captate de fotografi la sindrofia de ieri a liderilor PSD înghesuiţi la poarta lui Ion Iliescu, pentru a-l felicita la împlinirea celor 79 de primăveri, confirmă diagnosticul doctorului Oprescu. Iliescu poate. Iliescu  arată mai bine ca niciodată. Se vede din fotografii un Iliescu mai rumen şi mai zglobiu decât prostlălăii şi aroganţii din jurul său.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici