Ion Ţiriac: Criza îi face bogaţi pe cei cu bani şi îi sărăceşte pe cei săraci

Omul de afaceri Ion Ţiriac vorbeşte în premieră despre cri­za mondială care a lovit lumea şi România, într-un interviu acordat lui Marius Tucă.

7 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac: Criza îi face bogaţi pe cei cu bani şi îi sărăceşte pe cei săraci

Ion Ţiriac: Criza îi face bogaţi pe cei cu bani şi îi sărăceşte pe cei săraci

Agenţiile de rating care au in­clus România la categoria "junk coutry" sunt "nişte vaga­bonzi", iar decizia luată este ireală şi mult exagerată. Creşterea salariilor bugetarilor cu 50% este principalul motiv pentru care ratingurile au scăzut, iar decizia lui Tăriceanu de a se împotrivi acestei majorări este un act de sinucidere politică. Ţiriac averti­zează că nu s-a explicat suficient faptul că majorarea salariilor poate duce la creşterea inflaţiei şi scăderea puterii de cumpărare cu mai mult de 50%.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici