iPhone 5 ar putea avea ecranul curbat. Când apare viitorul telefon de la Apple

În ultimele săptămâni, părea că firmei Apple îi va fi mai greu să impună pe piaţă noul telefon iPhone 5, comparativ cu modelele precedente. Asta pentru că majoritatea inovaţiilor menţionate până marţi erau, de fapt, update-uri, scrie Forbes.

5 afișări
Imaginea articolului iPhone 5 ar putea avea ecranul curbat. Când apare viitorul telefon de la Apple

iPhone 5 ar putea avea ecranul curbat. Când apare viitorul telefon de la Apple (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marţi dimineaţă însă a apărut un zvon care s-a propagat cu rapiditate: faptul că iPhone 5 ar putea avea un ecran curbat, de sticlă. Acest lucru ar determina o transformare completă, nu doar un modest update (cum a fost în cazul iPhone 3GS faţă de iPhone 3G), comentează Marc Babej, jurnalist al Forbes specializat pe marketing.

DigiTimes Telecom scrie că Apple a cumpărat 200-300 de maşini de tăiat sticlă, care ar urma să fie folosite de producătorii de sticlă pentru a face ecrane curbate.
Citeşte mai multe despre iPhone 5 pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici