Isarescu: A vorbi de cerere de credite la dobanzile actuale este o aberatie

Guvernatorul BNR invinuieste bancherii ca tin dobanzile mari, dar dobanda la BNR ramane cu 3% peste inflatie.

4 afișări

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a reluat criticile la adresa bancilor pentru ca mentin dobanzile la niveluri foarte ridicate si a sustinut necesitatea unor corectii, insa a punctat ca apetitul bancilor de a da credite si al clientilor de a contracta imprumuturi este "inghetat" de faptul ca se vorbeste mereu despre recesiune, prabusire, somaj.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici