Isărescu avertizează: Capcana populismului este „drumul spre iad“ pentru România

Riscul ca politicienii să promită mai mult decât poate să dea economia, care a făcut foarte mult rău României în ultimii ani, ne pândeşte din nou odată cu apropierea alegerilor, iar capcana populismului este exact "drumul spre iad", consideră Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

4 afișări
Imaginea articolului Isărescu avertizează: Capcana populismului este „drumul spre iad“ pentru România

Isărescu avertizează: Capcana populismului este „drumul spre iad“ pentru România

Într-o intervenţie deosebit de dură la adresa discuţiilor pe teme economice de pe scena politică, şeful băncii centrale a folosit în mod repetat expresii precum "nonşalanţă înspăimântătoare" şi "drumul spre iad". El a criticat dezbaterile lipsite de claritate şi uneori chiar hilare în privinţa problemelor fiscale şi a susţinut că factorul politic are rolul să găsească echilibrul între ceea ce se poate şi ce se doreşte şi să echilibreze pe generaţii povara fiscală.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici