Isarescu: Cum sa nu mai dea credite bancile? Ce vor face cu retelele?

Bancile s-au grabit sa prinda vechile norme pana in octombrie si au vandut agresiv credite, iar apoi au franat brusc si au dat cu capul de parbriz, remarca Mugur Isarescu, guvernatorul BNR.

5 afișări
Imaginea articolului Isarescu: Cum sa nu mai dea credite bancile? Ce vor face cu retelele?

Isarescu: Cum sa nu mai dea credite bancile? Ce vor face cu retelele?

Guvernatorul spune ca are loc un proces de ajustare, urmand sa aiba loc o migrare de la creditarea in valuta spre creditarea in lei. El este totusi increzator ca bancile nu vor opri creditarea, pentru ca ar insemna practic sa iasa din business.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici