Isărescu, la reuniunea organizaţiei care "conduce" lumea

Comisia Trilaterală, una dintre cele mai puternice şi influente organizaţii mondiale, s-a reunit la acest sfârşit de săptămână la Haga (Olanda), printre participanţi numărându-se şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

21 afișări
Imaginea articolului Isărescu, la reuniunea organizaţiei care "conduce" lumea

Isărescu, la reuniunea organizaţiei care "conduce" lumea

Pe lângă şeful BNR, care este în prezent membru al Comitetului executiv al Comisiei, România mai este reprezentată în Trilaterală de încă doi români - Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI şi Răsvan Radu, care conduce UniCredit Ţiriac Bank, ultimul devenind membru al organizaţiei în toamna acestui an. Radu este unul dintre cei mai tineri români aflaţi la conducerea unei bănci de top 10.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici