Isărescu: Reducerea CAS ar lăsa fără finanţare investiţiile publice începute

Continuarea investiţiilor statului deja în curs este mai importantă decât stimularea investiţiilor făcute de sectorul privat prin reducerea CAS, consideră guvernatorul BNR.

18 afișări
Imaginea articolului Isărescu: Reducerea CAS ar lăsa fără finanţare investiţiile publice începute

Isărescu: Reducerea CAS ar lăsa fără finanţare investiţiile publice începute

Mugur Isărescu susţine că reducerea contribuţiilor sociale sau a impozitelor pentru a susţine creşterea economică - cerută neîntrerupt de mediul de business şi de unii analişti ca soluţie de desprindere decisivă din recesiune - ar putea eşua după şase luni şi ar limita capacitatea statului de a finanţa proiectele de investiţii începute, a căror prioritizare este esenţială.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici