Isărescu: Stimulaţi munca, nu consumul

Reluarea creşterii economice prin stimularea consumului este, în opinia guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR), o idee periculoasă în condiţiile în care timp de 20 de ani am avut o creştere economică dezechilibrată bazată pe cerere mare şi producţie mică.

7 afișări
Imaginea articolului Isărescu: Stimulaţi munca, nu consumul

Isărescu: Stimulaţi munca, nu consumul

"Să stimulăm consumul ca să avem creştere economică nu pot să o calific decât ca pe o idee proastă. Nu putem să o punem în practică. (...) Românii trebuie să fie lăsaţi şi stimulaţi să muncească şi să stimuleze producţia, iar consumul va creşte în primul rând în zonele unde avem creştere de producţie, cum ar fi exporturile", a declarat ieri Mugur Isărescu, în cadrul unui seminar organizat la BNR.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici