Istoria uită lecţia adevărului despre revoluţie

Chiar dacă elevii din generaţiile de azi s-au născut şi trăiesc în democraţie, ei vin cu lecţia învăţată la ora de istorie despre prăbuşirea comunismului în ţara noastră. Au aflat de acasă.

5 afișări
Imaginea articolului Istoria uită lecţia adevărului despre revoluţie

Istoria uită lecţia adevărului despre revoluţie

Ştiu de ani buni despre Ceauşescu şi poveşti triste din comunism ori tragedii din însângeratul şi căldurosul Crăciun de acum 20 de ani. O mână de adolescenţi de la Colegiul Naţional "I.L. Caragiale" din Capitală a transformat o oră de istorie într-o dezbatere despre revoluţia din 89, chiar înainte de vacanţă. Subiectul a prins. Tinerii s-au contrazis, s-au justificat şi mai ales au pus întrebări. Şi nu puţine.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici