Iulia Vântur: „N-am renunţat la silicoane!”

După despărţirea de compozitorul Marius Moga, vedeta Pro TV Iulia Vântur nu are timp pentru depresii. Peste puţin timp, ea va relua filmările alături de Ştefan Bănică jr la „Dansez pentru tine” şi în paralel îşi va continua cursurile de actorie cu regizorul Lia Bugnar.

10 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur: „N-am renunţat la silicoane!”

Iulia Vântur: „N-am renunţat la silicoane!” (Imagine: ziarulring.ro)

Chiar dacă printre pasiunile sale se numără muzica şi dansul, blonda de la Ştirile Pro TV visează la o carieră în actorie. „Mi-ar plăcea să joc într-un film, nu ştiu dacă neapărat o telenovelă. Cred că mi-ar plăcea un rol dur, negativ, un personaj total diferit de mine”, a declarat Iulia Vântur pentru „ring”.

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici