Jaf ca-n codrul... Fiscal

Reprezentaţii patronatelor s-au retras, ieri, de la discuţiile cu Ministerul Finanţelor privind proiectul normelor de aplicare a Codului Fiscal, pe motiv că Guvernul nu a respectat condiţiile convenite anterior legate în principal de deductibilitatea cheltuielilor cu TVA la achiziţia de maşini.

4 afișări
Imaginea articolului Jaf ca-n codrul... Fiscal

Jaf ca-n codrul... Fiscal

"Patronatele au ieşit în masă de la discuţiile cu Ministerul Finanţelor. Noi am stabilit că există o raţiune pentru introducerea impozitului forfetar şi am acceptat grila de impozitare, cu condiţia să fie aprobată la pachet cu anumite deductibilităţi privind cheltuielile de reparaţii la maşini, cu combustibilul, cu TVA la achiziţia de vehicule. Acum, ministerul ne spune că nu se poate", a declarat Florea Pârvu, vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), după discuţiile eşuate de la Finanţe.


Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici