Japcă la Secrete

Comisia juridică a Senatului îi va audia, azi, pe reprezentanţii instituţiilor din domeniul apărării, demarând astfel dezbaterile generale pe marginea pachetului legilor siguranţei naţionale.

1 afișare
Imaginea articolului Japcă la Secrete

Japcă la Secrete

Senatorii jurişti i-au invitat la audieri pe reprezentanţii Ministerului Apărării, ai Internelor, ai Justiţiei, ai SRI, ai SIE şi cei ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, solicitând, totodată, acestor instituţii să prezinte „sinteze“ ale punctelor de vedere formulate pe marginea pachetului de legi şi exprimate în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). Comisia juridică a Senatului a decis ca, fiind vorba despre documente publice, şedinţa să fie deschisă pentru presă, dacă serviciile de informaţii nu vor solicita ca dezbaterile să aibă loc cu uşile închise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici