Joaca guvernelor cu bugetele României

Statul cheltuieşte 70% din veniturile sale cu asistenţa socială şi cu plata angajaţilor din sistemul public. Niciun guvern nu a corectat acest dezechilibru. Ziarul „Adevărul“ a realizat o analiză a bugetelor României pe ultimii zece ani. Rezultatul: viziunea pe termen lung a lipsit cu desăvârşire.

8 afișări
Imaginea articolului Joaca guvernelor cu bugetele României

Joaca guvernelor cu bugetele României

În timp ce se plasează pe ultimul loc în UE în privinţa încasărilor la bugetul general consolidat, România ocupă un "onorabil" loc nouă la ponderea remunerării angajaţilor la stat în totalul veniturilor, potrivit unei analize elaborate de Consiliul Fiscal.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici