Jucătorii Stelei au apelat la o metodă originală pentru a-şi mobiliza suporterii » Mesaje din vestiar

Statisticile spun că românii au trimis peste 7 miliarde de SMS-uri în 2009. Steliştii ştiu că au cei mai mulţi suporteri din ţară, dar că e imposibil să-i cunoască pe toţi. Aşa că au găsit o variantă mai la îndemînă pentru a le transmite ceva înainte de Derby de România. Şi au răspuns afirmativ, fără ezitări, propunerii gsp de a scrie de mînă mesaje care să ajungă la propriii fani prin intermediul ziarului.

1 afișare
Imaginea articolului Jucătorii Stelei au apelat la o metodă originală pentru a-şi mobiliza suporterii » Mesaje din vestiar

Jucătorii Stelei au apelat la o metodă originală pentru a-şi mobiliza suporterii » Mesaje din vestiar

Ieri, pînă să dea Lăcătuş startul antrenamentului, fotbalişti, oameni din staff-ul tehnic şi membri ai conducerii au luat un marker şi au aşternut pe hîrtie gînduri înaintea meciului despre care suporterii spun că "e singurul care contează cu adevărat în România".


Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici