Judecătoare prinsă cu raţa-n gură

Magistratul acuzat de fraudă la asigurări a fost prins întâmplător: înscenarea accidentului auto s-a făcut în faţa unui ofiţer sub acoperire. Un banal accident rutier petrecut în Argeş, în aprilie 2008, a scos la iveală „frăţia” unor autorităţi locale, care au minţit în numele unui magistrat de la Curtea de Apel Piteşti.

6 afișări
Imaginea articolului Judecătoare prinsă cu raţa-n gură

Judecătoare prinsă cu raţa-n gură

Marioara Dumitru (57 de ani), judecător în cadrul Curţii de Apel Piteşti, al cărei nume figurează şi în scandalul "Mafia permiselor auto din Argeş", a încercat să scape de plata reparaţiilor la autoturismul la al cărui volan se afla, la 29 aprilie 2008. Atunci, nu a acordat prioritate de dreapta şi a acroşat o autoutilitară, "şifonând" aripa stângă a Peugeotului pe care îl conducea.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici